"La filosofia sembla que es dedique només a la veritat, però potser diu tan sols fantasies. I la literatura sembla que es dedique només a fantasies, però potser diu la veritat", Antonio Tabuchi.

23 de maig del 2013

Senzillament, i ja està


De sobte va passar. No sé com ni perquè però els llavis s'estaven acariciant. Un impuls no buscat, un desitg rebutjat, i allí estaven. Pell contra pell, el cos es confonia entre mil carícies dolçes. Passió i tendresa s'agafaven de la mà per no deixar-se mai. Recorrien el cos descobrint cada racó amagat, assaborint-lo i disfrutant. L'excitació en augment emmig d'un torrent de sensacions incompreses però buscades, al fi i al cap. Les mans acariciaven la pell amb ganes i s'agafaven els cossos per sentir-se més prop. Besava el coll amb una dolçor que feia estremir. Després del coll va venir el tors, detenent-se un instant allí, jugant. Baixava i l'excitació augmentava encara més, les carícies pujaven de to i els petits sospirs de la boca eren incontrolables. Aquells petons al coll que feien estremir i la necessitat de no separar-se ni un segon per continuar gaudint... fins al final. 

Cada racó del cos va ser descobert aquella nit per dos animes lliures, amb amor, un amor bonic i tendre, sense culpa ni remordiment. Senzillament, amor. 

1 comentari:

Gemma Gis ha dit...

M'agrada! Crec que t'he ajudat a inspirar-te de maneres eròtiques i prohibides ;)